Info...

- Berichten geselecteerd uit de lijst.

Bericht van: Freddy hamonts

Luc,

Via Josee Craeybeckx heb ik vernomen dat er een site bestond over 14A en Werl. Eerst en vooral proficiat voor het initiatief en de mooie site.
Ikzelf ben Freddy Hamonts woonachtig in Wellen soldaat milicien 65/06112 na een week opleiding in Turnhout het ganse jaar 1965 in Werl.Ik was bij de schoots batterij van 14A en welbepaald bij de sectie montage en vervoer we waren met 3 miliciens Neyrinck van Kuurne Boeckstaens van Heist op de Berg en ik. Verder waren er 3 brigadiers b.v's. Debroe, Vermeir en Herregodts.Onze wachtmeester was Albert?? Caelen van Heppen onze 1e wachtmeester was Marcel Dewinne onze Kapitein was Gaston Polfliet.Namen die ik me nog herinner zijn: Puttevils van Meensel Kiezegem ,Luc Willems van Arendonk, Miel Copmans van Vosselaar, Guillaume ??Beauprez van Wetteren,Noël Denijs van Staden, Freddy Roels , Freddy Slabbinck van Zedelgem, Georges Dittilieux van Torhout, Fons Vandijck van Noordwijk, Roland Hermans van Appels (Dendermonde),Vanespen. In bijlage stuur ik 16 ingescande foto's mee er zijn er bij van onze militaire bedevaart naar Lourdes, dat was een internationale bedevaart er waren 52 landen vertegenwoordigt, vandaar op sommige foto's een verbroedering met militairen van andere landen.Ik ga het hierbij laten.
Vriendelijke groeten.
Freddy Hamonts

ZIE FOTO ALBUM

Vanden borre theo  antwoorde op: 2013-07-07 ( 17:33:04)

Beste Freddy,

Ik zie bij U foto's er nog ééntje van Brig. Chef Herregodts. Weet jij soms niet hoe het Bob vergaan is ???

Groeten

Theo Vanden Borre


Freddy hamonts  antwoorde op: 2013-09-25 ( 13:01:35)

Theo,

Na mijn legerdienst heb ik geen contact meer gehad met collega militairen.In die tijd was ik één van de zeldzame Limburgers die in Werl gekazerneerd waren, de meesten kwamen van West- en Oost Vlaanderen.
Mvg.
Freddy Hamonts


Hermans roland  antwoorde op: 2023-08-29 ( 22:20:32)

Beste Freddy cont. rolandenyolande@gmail.com

Zeer toevallig ontdekt spijtig na 10 jaar .

Met mij is naar alle omstandigheden ok ik hoop met u hetzelfde